Blog

Prana wint HR excellence awards!

21-11-2018

Op 15 november 2018 vonden de HR Excellence Awards 2018 plaats. De HR Excellence Awards bekronen elk jaar HR-leveranciers die uitblinken door uitzonderlijk kwalitatieve dienstverlening en innoverende oplossingen. Uit alle genomineerde ondernemingen koos een professionele jury Prana Training & coaching tot winnaar in de categorie:

"BEST LEARNING AND DEVELOPMENT COMPANY"

We werden reeds 6 jaar na elkaar genomineerd. Ook dat was al een mooie erkenning van onze inspanningen en kwaliteit. Dit jaar is het ons gelukt om als winnaar op het podium te mogen staan. Deze prestigieuze erkenning is een bekroning van onze unieke aanpak waarmee we al meer dan 20 jaar onze klanten ondersteunen om het maximale uit hun medewerkers én uit hun organisatie te halen.

De jury beoordeelde de genomineerden op basis van een project. Ons project was een opdracht bij onze klant Borealis: een drie maand durende ontdekkingstocht waarbij 50 medewerkers in 7 groepen een goed gevulde rugzak kregen met tools en duidelijke bijhorende instructies om stress de baas te kunnen. De rode draad in deze tocht is Selfcoaching® van Prana: je eigen leven - en dus ook je stress - in handen nemen en het op een blijvende manier veranderen. Hoe? Door je brein op de juiste manier te gebruiken.

Op deze manier werden deze medewerkers gewapend om goed met veranderingen en uitdagingen in hun leven te kunnen omgaan.

We willen jullie graag BEDANKEN om te stemmen, om in ons te geloven en om ons te laten groeien dankzij jullie gegronde feedback!

Zonder jullie steun konden we dit niet winnen!!!