Blog

Nieuw! Pakket psychosociaal welzijn - Stress-preventie

Prana team 20-01-2017

Pakket 'psychosociaal welzijn':
Om bedrijven op grotere schaal te kunnen ondersteunen op een budgetvriendelijke manier, ontwikkelden we een self-learning pakket betaalde uit een
boek + app+workshop.

Het boek:
 "Help ik word geleefd" Concrete Selfcoaching® tools om je leven in eigen handen te nemen.
Begin december verscheen het nieuwe boek geschreven door Iris Willems, op basis van de meer dan 20 jaar ervaring in diverse bedrijven op vlak van Selfcoaching, stress en burnout preventie.
Het is een praktijkgids vol met methodes en technieken om je leven in eigen handen te nemen. Meer info

Mobiele app: ook voor particulieren te koop!
Als aanvulling bij het boek ontwikkelden we een app met heel wat oefenmateriaal, zowel audio, video, tests alsook kennis, praktijktips, opdrachten,...
Vanaf 100 werknemers wordt de app bovendien volledig met eigen logo gemaakt en kan je zelf eigen inhoud rond andere topics toevoegen (bv. gezonde voeding, beweging, ergonomie, ..)

Workshop
Om ervoor te zorgen dat iedereen ten volle gebruik kan maken van het boek en de app wordt gestart met een workshop van 3 uur waarin men de basisprincipes van stress-preventie leert kennen en enkele concrete oefeningen ervaart. Zo is de motivatie om er zelf verder mee aan de slag te gaan nog groter.
Tijdens deze workshop krijgt men een stappenplan mee om gedurende 12 weken aan de slag te gaan met het materiaal. Een self-learning training dus.